SERVEI BON DIA

Hola Famílies,

l’AFA ofereix el Servei Bon Dia: Acollida Matinal al ‘escola.

Curs 2021-2022 l’empresa 3deNou amb l’AFA es farà càrrec del monitoratge 

del Servei d’ Acollida Matinal a les instal.lacions de l’Escola,

per a totes les famílies que ho necessitin. 

Horari: de dilluns a divendres de 7:50h a 9:00 hores del matí.

Entrada porta principal escola Carrer Bruc, 4.

IMPORTANT PUNTUTALITAT !!! * COVID

bannerbondiadfamiliesavetroig

TARIFES CURS ESCOLAR 2021 – 2022

Tarifa Dia Esporàdic NO SOCIS/ES 4€/dia

Tarifa Mes Complet NO SOCI/ES 40€/mes

>>><<<

* Tarifa Mes Complet SOCIS/ES 34,5€/mes *

* Tarifa Dia Esporàdic SOCIS/ES 3,5€/dia *

736215_1487938041430667_1897149744_o

PROCEDIMENT EN L’ARRIBADA: 

El monitor rep els infants a la porta, els pren la temperatura, desinfecten mans i sabates i els acompanya a l’aula on es farà l’acollida matinal. Recordeu que mares i pares no podeu accedir a l’interior de l’escola.
• ELS I LES ALUMNES QUE FACIN ÚS DEL SERVEI BON DIA PODEN PORTAR UN DESDEJUNI EN UN RECIPIENT MARCAT AMB EL NOM (no molt copiós, entenem que és molt aviat i potser algun/a encara no ha esmorzat a casa i així podrà fer-ho al Bon dia).
• ELS I LES ALUMNES QUE FACIN ÚS DEL SERVEI BON DIA PODEN PORTAR UNA JOGUINA, CONTE, ESTOIG AMB COLORS, LLIBRE, ETC. DE CASA, que no compartiran amb els i les companyes, marcat amb el nom (Donada la situació no és convenient oferir jocs compartits). De moment es farà així, un cop la situació de pandèmia i seguint les instruccions que rebem ho permeti, farem altres activitats i jocs.
• ES PRIORITZARÀ, SEMPRE QUE LA METEOROLOGIA I EL BON TEMPS HO PERMETIN, EL LLEURE AL PATI. El Departament de Salut recomana el màxim de temps lectiu a l’aire lliure, així doncs usarem l’aula tot sovint (que es troba just al costat del pati) i també el pati quan es pugui.
• MESURES HIGIÈNIQUES DURANT EL SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL: El monitor es farà càrrec de la desinfecció de l’aula i dels sanitaris si els infants en fan ús. Així mateix els tornarà a prendre la temperatura i desinfectarà mans abans de l’inici de les classes a les 9:00 h.
• ENTRADA A LES AULES A LES 9:00: El monitor acompanyarà els i les alumnes d’Infantil a la porta del pati petit, que dóna a les seves respectives aules i a la seva hora establerta. Els i les alumnes de primària pujaran sols, com sempre, a les seves respectives aules i a la seva hora establerta d’entrada.

 
IMPORTANT:
Al full d’inscripció es remarca la data límit per a inscriure’s (13 de setembre), però de totes maneres el primer dia hi haurà monitor i ell us demanarà nom d’alumne/a i anotarà l’assistència.
 
Les Famílies Sòcies de l’AFA gaudiran d’un descompte de 4€ sobre la quota mensual.
 
Aquest formulari s’ha d’omplir i enviar a afa@avetroig.com  
NO S’HA D’ENVIAR EL FORMULARI NI A L’ESCOLA NI DEIXAR-LO A LA SECRETARIA DE L’ESCOLA. ÚNICAMENT ES CURSARAN LES INSCRIPCIONS REBUDES A AQUESTA ADREÇA ELECTRÒNICA.
 
Les pautes i mesures higièniques a seguir seran: arribada del/la alumne/a, presa de temperatura als i les alumnes per part del monitor, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, inici del servei d’acollida. molt important: ÉS OBLIGATORI PER A TOTS ELS NENS I NENES L’ÚS DE LA MASCARETA, donat que hi haurà coincidència d’alumnes de diferents cursos. Si un/a alumne presenta febre, s’avisarà la família per tal que el/la reculli.
 
Els protocols sanitaris que se seguiran són els que venen marcats pel Departament de Salut.
També es farà signar un document de responsabilitat, en el qual cada família certifica que el/la seu/va fill/a no té símptomes ni assisteix a l’acollida amb febre.
 
De totes maneres, se us informarà degudament sobre aquestes mesures a prendre.  
 
D’altra banda, us recordem que les activitats extraescolars que ofereix L’AFA segueixen endavant, tingueu en compte que les ràtios per grup seran limitades mentre duri la situació de pandèmia. Per tant, si hi esteu interessats/interessades, esperem les vostres inscripcions a ampaextraescolars@avetroig.com
 
Amb moltes ganes de retrobar-nos!
JUNTS ENS EN SORTIREM!
AFA L’AVET ROIG

bondiaschool-vector-773009

 DOCUMENT INCRIPCIONS VIA EMAIL:

DOCUMENT DE RESPONSABILITAT CIVIL COVID:

3deNouSantCeloni
Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: